Aktuelt

Ein fantastisk vintersesong er over, no satsast det mot ein spennande vår og sommar

Ein fantastisk vintersesong er over, no satsast det mot ein spennande vår og sommar
Med godt over tretusen besøkande i påska blei det ein perfekt avslutning på vintersesongen for Slottet Sirdal.

Takk for det gamla året – vårt fyrste heile driftsår

Takk for det gamla året – vårt fyrste heile driftsår
Restauranten er fullbooka, og det kjem omlag 300 besøkande på årets siste dag. Avslutninga på året kunne ikkje enda på ein betre måte enn med fullt hus på Slottet. 2022 har vore det fyrste heile driftsåret, og gjester frå fjern og nær har kome for å bli tilbydt det finaste frå fjellheimen.

Kart Slottet Sirdal

Kart Slottet Sirdal
Slik finn du riktig vei til Slottet Sirdal.

Nytt kokketeam på Slottet

Nytt kokketeam på Slottet
Frode Helberg og Anders Berg Marcussen er det nye kokketeamet på Slottet Sirdal! No gler dei seg over å by både bygdefolk og hyttefolk heilt spesielle natur- og matopplevingar!

Kjære gjester!

Kjære gjester!
Me held ope som vanleg, og ynskjer hjarteleg velkommen til ei trygg og god måltidsoppleving hjå oss på Slottet.

9.oktober opnar Slottet dørene, og bookingen er opna!

9.oktober opnar Slottet dørene, og bookingen er opna!
Dagen er endeleg komen. Me er klare for å by på det finaste frå fjellheimen.

Et som ein konge med luesveis

Et som ein konge med luesveis
Til hausten opner restauranten Slottet, og Torfinn Arne Nesset sin draum går endeleg i oppfylling.

Me byr på dei finaste råvarene!

Me byr på dei finaste råvarene!
På Slottet byr me på kortreiste råvarer med ei historie, og lar menyen og råvarene være med å fortelje historia. Me vil alltid levera folkeleg og kunnskapsrik service. Me veit kva me serverer og kvifor!