ME BYR PÅ

det finaste frå fjellheimen

Ved å by på sesonginspirerte smaksopplevingar basert på fjellheimens finaste råvarer servert i majestetiske naturomgjevnader skal Slottet bli ein godt kjend heilårsdestinasjon – for både kortreiste og langreiste gjester.

Sirdal, Slottet
-3,99 °

Utsiktspunktet på Hoppmannsknuten har alltid blitt kalt Slottet!

Forskjellen er at no får du tak over hodet, og servering til utsikta! 

Slottet skal verte ein stad der både kortreiste og langreiste gjester kan nyte gode matopplevingar med sesongbaserte råvarer servert i majestetiske omgjevnader. Me har satt opp eit spanande bygg, der nærleiken til naturen, historia og bygda er den verkelege berebjelken. Sagt på ein annan måte: Det finaste frå fjellheimen.

"Dette har vore ein gamal draum, heilt sidan eg som ungdom sat her på Slottet, saman med far min og såg utøve."

«Her skulle me ha bygd noko» sa han. No rakk ikkje han det dessverre, men då er det ekstra godt for meg å rekke det," seier Torfinn Arne Nesset, som er grunneigar i området og utbyggjar for prosjektet.

Dei finaste råvarene

HANDPLUKKA MED LIDENSKAP FOR KORTREIST MAT

big-dodzy-KmYhY6lZxzs-unsplash%20(1)

Kom svolten – det vil du ikkje angre på

Det er fleire restauranter i Sirdal, men ingen er som denne. Eit menykonsept på eit fantastisk utsiktspunkt, der me satser på kvalitet i alle ledd. 

Sirdal har ei lang og innhaldsrik historie, det er den me bygger vidare på. Me skal byde gjestane på det beste me har. 

 

Aktuelt

9.oktober opnar Slottet dørene, og bookingen er opna!

Dagen er endeleg komen. Me er klare for å by på det finaste frå fjellheimen.
f_logo_rgb-blue_1024

Me søkjer engasjerte servitørar - både heiltid og helger!

No set me saman det beste laget, og Slottet har behov for servitørar som vil bidra til å overgå forventningane til gjestane.
f_logo_rgb-blue_1024

June Hansen (31) er tilsett som restaurantsjef

- Eg er både stolt og audmjuk over å få bli ein del av denne fantastisk flotte og spennande restauranten på fjellet.
f_logo_rgb-blue_1024