Arrangement

Winemakers dinner

Fredag 14. mars

Den anerkjente vinprodusenten Ernest Vineyards kjem til Slottet for å presentera og by på dei beste vinane frå vinmarkene i West Sonoma Coast

Velkommen til ein kveld beståande av gode matopplevingar og fantastiske viner frå Ernest Vineyard. 
Våre kokkar har sett saman ein meny beståande av spennande rettar som passar til dei ulike vinane.

Dato: fredag 14. mars
Dørene opnar kl: 19:00

Prisar:
Middag: 895,- per person (4-retters)
Vinsmaking: 1495,- per person (fem ulike vinar)
Vinsmaking og 4-retters middag: 2 390,-

Kvelden er dedikert til ei vinsmaking som vil gjera oss kjent med Ernest Vineyards spesialitetar - pinot noir og chardonnay druer. 

Ein uavhengeg og mindre produsent som lagar enkeltvingardsvinar frå den kjølige kysten i vest Sonoma og utover.
Grunnlagt i 2012 av Todd Gottula og Erin Brooks.

Ernest Vineyards jobbar med 17 sites på rundt 2,4 Ha. Meir enn halvparten av desse vingardane ligg i kaldare klima; dei har lært at lågare lufttemperaturer i vekstsesongen skapar stor spenning i vinen. Deiras stedspesifikke viner gjenspeglar dette mangfoldet av klima og terroir. Men Ernest-tilnærmingen handlar like mykje om stil som om klima og terroir. Dei elskar den burgundiske stilen, så dei strebar etter å finne stader som gjer dykk i stand til å lage den typen vin. Når dei finnar dei, lager dei vin med høy syre og låg alkohol. Dei minimerar også påverknaden av eik. Desse tre eigenskapane fungerar i perfekt balanse – ein mykje meir subtil tilnærming til den openlyst modne stilen som dominerar vinindustrien i dag. Nokon kallar dette eleganse. Ernest foretrekkar ordene, balansert og glatt.

Det er ein sjeldan moglegheit til å få oppleva ein verdskjend vinprodusent. Velkommen til ein eksklusiv vinsmaking som byr på ekspertise og lidenskap! 

Me gler oss til å sjå deg!
 
Ernest-Ventures-Philosophy-image_set_1_img_1-5102-large
Ernest-Ventures-Cleary-Freestone-Ranch-image_set_1_img_1-5728-large