Aktuelt

Me søkjer engasjerte servitørar - både heiltid og helger!

01.09.2021

No set me saman det beste laget, og Slottet har behov for servitørar som vil bidra til å overgå forventningane til gjestane.


Er Slottet Sirdal noko for deg? 
Saman skal me by på det finaste frå fjellheimen!
Vi søkjer deg som vil bidra til den rette stemninga. Du som syt for at gjestane har det bra, du på kjøkkenet som strekker ferdigheitene dine litt ekstra, og du som held i trådane og bidreg til at både gjester og kollegar får ei god oppleving.  

Enten du er:
*Servitør, bartender eller oppvaskhjelp.
*Heltid eller deltid – eller rett og slett du som har lyst på helgejobb.

Kven er du? 
Me trur at det er to fellestrekk som beskriv personene vi søkjer: 
*Du er positiv, og det smitter over på dei rundt deg.
*Du er lærevillig og er profesjonell i alt du foretar deg.

Kva får du hjå oss?
*Ein seriøs og strukturert arbeidsgjever. 
*Ein arbeidsplass med både erfarne kjemper og ung energi.
*Grundig opplæring i menyar og systemer.
*Ei uforgløymeleg oppleving i magiske Sirdal.

Les meir om våre ledige stillingar på https://slottetsirdal.no/karriere

Er det noko å lure på?

Hvis ikkje, og du føler at dette kan stemme for deg, høyrer me gjerne frå deg! Send nokon ord til vår restaurantsjef June Hansen june@slottetsirdal.no, eller ring ho på tlf: 951 54 012.

Men ikkje vent for lenge - me opnar i oktober!

Me gler oss!
 

AKTUELT

Takk for det gamla året – vårt fyrste heile driftsår

Takk for det gamla året – vårt fyrste heile driftsår
Restauranten er fullbooka, og det kjem omlag 300 besøkande på årets siste dag. Avslutninga på året kunne ikkje enda på ein betre måte enn med fullt hus på Slottet. 2022 har vore det fyrste heile driftsåret, og gjester frå fjern og nær har kome for å bli tilbydt det finaste frå fjellheimen.

Kart Slottet Sirdal

Kart Slottet Sirdal
Slik finn du riktig vei til Slottet Sirdal.

Nytt kokketeam på Slottet

Nytt kokketeam på Slottet
Frode Helberg og Anders Berg Marcussen er det nye kokketeamet på Slottet Sirdal! No gler dei seg over å by både bygdefolk og hyttefolk heilt spesielle natur- og matopplevingar!